Γνωρίστε την κλινική μας

H Esea Clinic ξεκίνησε ως μια ιδέα ενός προτύπου κέντρου πλαστικής χειρουργικής και χειρουργικής άκρας χείρας στο επίπεδο των υψηλότερων διεθνών στάνταρ που μετά από πολλά χρόνια προετοιμασιών παίρνει σάρκα και οστά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην Εsea Clinic πέρα από το σύνηθες φάσμα των χειρουργείων της αισθητικής ιατρικής αλλά και μη επεμβατικών θεραπειών προσφέρονται νέες καινοτόμες τεχνικές και πολύπλοκα χειρουργεία αποκατάστασης. Ένας ιδιαίτερος τομέας υπερεξειδίκευσης είναι οι μεγαλιπαναρροφήσεις Λιποιδηματος όπου με εμπειρία χιλιάδων χειρουργείων και όντας στον πυρήνα των χειρουργών που εξέλιξαν τα χειρουργεία αυτά προσφέρομε μια ολιστική θεραπεία της νόσου. Αλλά και άλλα χειρουργεία Λιπογλυπτικης, λιγότερο συχνά στην Ελλάδα, όπως Λιποαναρροφήσεις προσώπου ή γλυπτικές γεννητικών οργάνων.

Σαφώς! Όλο το φάσμα των ελάχιστα επεμβατικά θεραπειών με ένα στόλο υπερσύγχρονων μηχανημάτων, με επιστημονικά πάντα προσέγγιση και υπό τον έλεγχο ειδικού πλαστικού χειρουργού. Ακόμη και στις ελάχιστα ή καθόλου επεμβατικές μεθόδους είναι μια σωστή διαγνωστική προσέγγιση, όχι μόνο με κλινική εξέταση, αλλά και απεικονιστικές εξετάσεις (3δ Scan , υπέρηχος) στην κλινική μας είναι δυνατά.

Οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση η επεμβατική θεραπεία έχει πιθανές επιπλοκές. Το σημαντικότερο στην ιατρική είναι να μειώσουμε ενεργά τους κινδύνους επιπλοκών εφαρμόζοντας διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες για κάθε θεραπεία αλλά, ταυτόχρονα, όντας προετοιμασμένοι και έχοντας την εμπειρία να ανταποκριθούμε σε μια μη αναμενομένη επιπλοκή. Τα χειρουργεία που προσφέρουμε είναι το φάσμα των χειρουργείων που μετά από πολυετή εμπειρία θεωρούμαστε υπερεξειδικευμένοι γι' αυτό συνειδητά υπάρχουν χειρουργεία που δεν προσφέρονται στην κλινική μας. Πριν από κάθε επέμβαση θα αναλύσουμε μαζί τόσο τους κινδύνους, όσο και την ενδεχόμενη αντιμετώπιση τους.

Η συμβουλευτική είναι ίσως το σημαντικότερο ραντεβού. Εδώ αναλύουμε το σώμα σας και συζητάμε για τους ιδεατούς σας στόχους. Μια συμβουλευτική χειρουργείου συχνά διαρκεί 90 λεπτά ή και περισσότερο και περιλαμβάνει σχεδόν πάντα και υπερηχογραφική ανάλυση. Ένα ραντεβού μπορείτε ευκολά να κλείσετε τηλεφωνικώς στην γραμματεία μας, είτε online μέσω της πλατφόρμας instadoctor.