Η κλινικη
Esea Clinic

Η κλινικη

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις & Μοντέρνο Περιβάλλον

Όλες οι σύγχρονες ανέσεις και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε έναν χώρο που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ακόμα πιο όμορφα. 

ESEA CLINIC
Λιποιδημα

Κλείστε το ραντεβού σας και επισκεφθείτε τους χώρους της Esea Clinic. Σύγχρονες τεχνολογίες και μοντέρνοι χώροι στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Η κλινικη

Η κλινικη μας

H Esea Clinic είναι η υλοποίηση μιας ιδέας για ένα πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής και χειρουργικής άκρας χείρας που ανταποκρίνεται στο επίπεδο των υψηλότερων διεθνών στάνταρ. Μετά από πολλά χρόνια προετοιμασίας, πλέον το κέντρο μας ξεκινά τη λειτουργία του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η κλινικη

Καινοτομες Τεχνικες

Στην Esea Clinic, πέρα από το σύνηθες φάσμα των επεμβάσεων αισθητικής ιατρικής, αλλά και μη επεμβατικών θεραπειών, προσφέρονται νέες καινοτόμες τεχνικές και πολύπλοκα χειρουργεία αποκατάστασης.

Η κλινικη

Μεγαλιπαναρροφησεις Λιποιδηματος

Ένας ιδιαίτερος τομέας υπερ-εξειδίκευσής μας είναι οι μεγαλιπαναρροφήσεις λιποιδήματος, όπου με εμπειρία χιλιάδων χειρουργείων και όντας στον πυρήνα των χειρουργών που εξέλιξαν τις επεμβάσεις αυτές, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ολιστική θεραπεία της νόσου. Επιπλέον, και άλλα χειρουργεία λιπογλυπτικής λιγότερο συχνά στην Ελλάδα όπως λιποαναρροφήσεις προσώπου ή λιπογλυπτική γεννητικών οργάνων.

Ο ΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ
ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
"Η Esea Clinic είναι η υλοποίηση μιας ιδέας για μια πρότυπη κλινική πλαστικής χειρουργικής όπου συνδυάζονται στοιχεία από πολλά κέντρα της Ευρώπης, με σκοπό να επιτυγχάνεται πάντα τον φυσικότερο δυνατό αποτέλεσμα και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ασθενών μας".
Η κλινικη
Απόστολος Σιαφλιάκης M.D.

Απόστολος Σιαφλιάκης M.D.

Double board-certified plastic surgeon

Ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής της Esea Clinic (www.eseaclinic.gr)

Ιδρυτής και διευθύνων χειρουργός του International Lipedema Surgical Center (www.internationallipedemasurgicalcenter.com)

Επιστημονικός υπεύθυνος του ινστιτούτου πλαστικής χειρουργικής Young Aesthetics Hannover στη Γερμανία (www.youngaesthetics-hannover.de)

Επιστημονικός συνεργάτης της Β’ προπαιδευτικής χειρουργικής κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

Ο Δρ. Απόστολος Σιαφλιάκης ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στην Ελλάδα το 2009. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας ανέλαβε την ιατρική διεύθυνση στους «Γιατρούς του Κόσμου» στο γραφείο της Θεσσαλονίκης. Το 2011 ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην ειδικότητα της χειρουργικής στη Γερμανία στο και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπόχουμ, στο πλευρό του διεθνούς φήμης καθηγητή prof. Uhl και της ομάδας του. 

Από το 2013 εξειδικεύεται στον τομέα της πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής με πολυάριθμες μετεκπαιδεύσεις στα μεγαλύτερα κέντρα πλαστικής χειρουργικής σε όλη την Ευρώπη (Μόναχο, Βρυξέλλες, Παρίσι, Πράγα, Νυρεμβέργη, Φρανκφούρτη, Λειψία, Κίελο, Αννόβερο, Μαγδεμβούργο, Βόννη) και συμμετοχή σε πολλές δεκάδες συνεδρίων παγκοσμίως.

Το 2018 ολοκληρώνει με επιτυχία την εξειδίκευσή του στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Braunschweig και αναλαμβάνει ως επιμελητής ιατρός στην κλινική, στον τομέα της μικροχειρουργικής, της λιπογλυπτικής και της μεταβαριατρικής χειρουργικής.

Το 2019 γνωρίζει τον Dr. Von Lukowicz και μπαίνει στον πυρήνα του Lipocura. Εκεί, με 3 ακόμη χειρουργούς και με την υποστήριξη μιας ομάδας άνω των 20 ατόμων ξεκινούν το ταξίδι των μεγαλιπαναρροφήσεων. Υπερεξειδικεύονται στη γλυπτική σώματος και εξελίσσουν τις τεχνικές των ασφαλών μεγαλιπαναρροφήσεων. 

Ο Δρ. Σιαφλιάκης ασχολείται με την πλήρη λειτουργική θεραπεία του λιποιδήματος εδώ και αρκετά χρόνια. Έχει χιλιάδες επεμβάσεις στο χαρτοφυλάκιό του και είναι ένας από τους πιο έμπειρους χειρουργούς στην Ευρώπη στη χειρουργική λιποιδήματος και στις μεγαλιπαναρροφήσεις (λιποαναρρόφηση με περισσότερα από 5000ml καθαρού λίπους), όντας μέλος της ομάδας που εξέλιξε τις τεχνικές αυτές και έχοντας συγγράψει τη μεγαλύτερη μελέτη αναφοράς παγκοσμίως με πάνω από 2000 μεγαλιπαναρροφήσεις (έτος αναφοράς 2023).

Δύο χρόνια αργότερα αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα κέντρο λιποαναρροφήσεων στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου χειρουργεί ως και σήμερα.

Με τον ερχομό του γιού του στη ζωή και έχοντας ζήσει πάνω από 12 χρόνια στη Γερμανία, το 2023 επαναπατρίζεται και ανοίγει στη Θεσσαλονίκη την Esea Clinic.